PLATINUM-diferente hrana umeda

PLATINUM-Diferente

Hrana umeda conventionala

Hrana umeda obisnuita contine multa umezeala datorita adaosului de apa  sau diluarea supei (fierturii), valoarea nutritiva fiind mult diminuata  in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru cainii nostrii tot ce este mai bun !

Din aceasta cauza punem mare pret pe alimente,care sunt prelucrate in hrana pentru caini de o inalta calitate si de aceea alegem si o alta cale :

Renuntam astfel la prepararea MENIULUI PLATINUM la adaosul de apa - hrana noastra umeda fiind astfel gatita mult mai mult in sucul propriu din carne !

Hrana umeda in calitate PLATINUM

Acest proces de fabricare este nu numai deosebit de bland, ci si constientizeaza ca nutrientii atat de importanti pentru caini se pastreaza natural si fara continut de apa.

Mai putin inseamna mai mult !

Se pune baza pe utilizabilitatea hranei - si aceasta este deosebit de mare la MENIUL PLATINUM : In comparatie cu alta hrana umeda Premium la care continutul este valorificat pentru caine numai 10 pana la 23 %, MENIUL PLATINUM are un continut de nutrienti foarte digerabili cu 35 % mai bogat.

 

Fara apa, suc pur din carne : Mai multi nutrienti !

Fara apa, suc pur din carne : Mai multi nutrienti !

Wasser oder Fleischbrühe Apa sau fiertura din carne
Reiner Fleischsaft Suc pur din carne
Nährstoffe: Proteine, Fette, Kohlehydrate u.a. Nutrienti: Proteine, grasime, carbohidrati si altele.

Practic asta inseamna :

Fiecare pachet de 385 grame de MENIU PLATINUM corespunde ca si valoare nutritiva unei doze obisnuite de 800 grame de hrana umeda Premium. Cainele dumneavoastra are deci nevoie de clar mai putin.

Pe scurt :

MENIUL PLATINUM indeplineste cele mai mari cerinte in domeniul calitatii si gustului !
 

Reteta PLATINUM
 

Reteta PLATINUM
83% carne proaspata, ingrediente de o inalta calitate :Convingeti-va ce reteta si ce mod de preparare a MENIULUI PLATINUM il face atat de unic.

detalii

 

 

Produse Platinum - prezentare

 
Hrana uscata
Cateii tineri
Puppy Chicken