PLATINUM-diferente

Ce diferenteaza PLATINUM

Hrana uscata obisnuita

La  celelalte tipuri de hrana uscata obisnuite, pentru caini, proteinele provin de regula intr-o mica parte din faina de carne si in principal din cereale si produse secundare. Dupa adaugarea apei,  pasta pentru alimentatie din aceste componente este  incalzita la o temperatura inalta si presata in crochete cu o mare presiune. Fiecare crocheta este invelita cu un strat de amidon, care trebuie, mai intai, sa fie inlaturat in stomacul cainelui. Umiditatea reziduala este de cca. 8%.

PLATINUM alege alt drum:

Suntem singuri producatori in lume care utilizam peste 70% carne proaspata de pui, miel si/ sau iepure. La acesta se adauga ingrediente usor digerabile cum ar fi orez si/ sau porumb dar si uleiuri presate la rece, plante medicinale, minerale si vitamine.

Si suntem singuri producatori care gatesc aceste ingrediente in suc propriu fara a adauga apa, pentru a le pastra valoarea nutritionala. Astfel obtine PLATINUM calitatea sa superioara.

 

Orice altceva, numai uscata nu

Deoarece hrana PLATINUM este gatita in sucul propriu si este uscata la temperatura camerei, aceasta are un continut de umiditate mai ridicat decat hrana uscata obisnuita.

Cu o umiditate reziduala de 18 %, constand doar din suc propriu de carne, hrana PLATINUM este orice altceva numai uscata nu este. Aceasta duce la o „aventura” pozitiva a gustului. Clientii nostri chiar spun ca PLATINUM este o hrana uscata suculenta.
 

Reteta PLATINUM

 

 

Reteta PLATINUM
70% carne proaspata, metoda delicata de gatire, ingrediente de inalta calitate - descoperiti reteta si metoda de preparare care-l fac pe PLATINUM unic.

detalii

 

 

Produse Platinum - prezentare

 
Hrana uscata
Cateii tineri
Puppy Chicken