PLATINUM Natural - Cainii au nevoie de carne

Cainele este un animal carnivor

Caini se trag din animale salbatice carnivore, de aceea un caine are nevoie de carne

Indiferent daca aveti un Jack Russell Terrier sau un Golden Retriever, in fata bolului cu mancare toti cainii sunt la fel. Chiar daca in zilele noastre „prada“ le este servita in bol, instinctul de animal salbatic ramane. Cainele se trage din lup si inauntrul sau cainele a ramas un lup. Un caine stie exact ce vrea: trebuie sa fie carne, daca este posibil, proaspata si naturala. Asa ca mai demult, cand stamosii lor strabateau paduriile in cautare de prada. Tractul digestiv al cainilor este facut pentru un carnivor. În general, timpul de mentinere a alimentelor in tractul gastro-intestinal depinde de rapiditatea digestiei si absorbtiei substantelor nutritive. Prin urmare, alimentele greu digerabile necesita un timp mai mare si un sistem digestiv mai lung.

Astfel, la diferite specii de animale, pot fi observate raporturi diferite intre lungimea tubului digestiv si lungimea corpului. Aceste rapoarte ofera informatii importante, referitoare la alimentatia acestora. Cel mai usor de digerat este carnea. La caine, raportul dintre lungimea tubului digestiv si lungimea corpului este de numai aproximativ 6:1.

  • Cu hrana PLATINUM cainele primeste, ceea ce isi doreste lupul din el: proteine de inalta calitate din cel putin 70% carne proaspata.
  • Astfel hrana PLATINUM este potrivita cainilor de orice varsta si rasa.

 

Oferiti cainilor o alimentatie sanatoasa
 

Oferiti cainilor o alimentatie sanatoasa

PLATINUM se orienteaza pe hrana unui lup: o compozitie bazata pe produse si ingrediente naturale care corespund celor mai inalte cerinte ale cainelui dumneavoastra.

detalii

 

Tubul digestiv la caini

Tractul digestiv al cainelui

 
Lungimea tubului digestiv in raport cu corpul

Lungimea tubului digestiv în raport cu lungimea corpului

Fleischfresser    Carnivori
Pflanzenfresser    Ierbivori

 

 

 

Produse Platinum - prezentare

 
Hrana uscata
Cateii tineri
Puppy Chicken