Eliminarea tartrului in mod eficient

Eliminarea tartrului in mod eficient – cu Oral Clean+Care

Tartrul este un proces, care afecteaza aproape toti cainii si pisicile la un moment dat in viata lor. Consecintele variaza de la infectii dureroase a gingiei pana la degenerarea oaselor si pierderea dintilor.

In cazul in care parodontoza, cum se numeste boala, nu este tratata, la un moment dat numai doctorul veterinar mai poate indeparta tartrul sub anestezie completa sau, in cel mai rau caz, va extrage dintele.

Inainte de a se ajunge la asta, ar trebui sa aflati despre OralClean+Care pentru caini si pisici.
 

„Arma secreta” impotriva tartrului:

  • Gelul si spray-ul 3 in 1 indeparteaza tartrul cu siguranta, inlatura respiratia urat mirositoare si ajuta la tratarea infectiilor gingiilor.
  • Daca sunt folosite in timp util, previn si impiedica formarea tartrului.
  • Ingredientele naturale din extract de seminte de citrice si uleiurile din plante medicinale inmoaie tartrul incet si il elimina de pe dinte.

Efectul OralClean+Care
 

Efectul Oral  Clean+Care
Extractul de seminte de citrice si uleiurile din plante medicinale lupta impotriva bacteriilor, respiratiei urat mirositoare, tartrului si a parodontozei.

detalii

 

 

OralClean+Care-Efect
* Timpul specificat este o valoare medie. Aceasta poate varia si depinde de diversi factori, precum: cat este de avansat tartru, varsta, rasa, predispozitia genetica a cainelui si alimentatia.

 

 

Produse Platinum - prezentare

 
Hrana uscata
Cateii tineri
Puppy Chicken