Hrana pentru câini umedă PLATINUM - o adevărată alternativă la hrana umedă obișnuită pentru câini

PLATINUM hrana umedă câini

Respectând motto-ul nostru „Faceți-vă câinele fericit - cu PLATINUM”, ne bazăm pe o nutriție naturală adecvată speciilor. De aceea, în calitate de producător de top al hranei de câini de înaltă calitate, folosim doar cele mai bune ingrediente.

Hrana umedă pentru câini PLATINUM este fara grâu și fără gluten și conține doar ingrediente de înaltă calitate, care sunt de asemenea potrivite pentru consumul uman. În plus, este lipsit de atrăgători de gust, agenți aromatizanți, colorant alimentar și agenți de îmbunătățire a aromelor.

MENIUL PLATINUM, care este disponibil în șapte sortimente delicioase, este primul aliment pentru câini umed, obținut cu cel puțin 83% carne proaspătă / pește proaspăt, care este gătit ușor doar în suc propriu, fără apă adăugată. Cu PLATINUM MENU Mini obțineți calitatea dovedită de PLATINUM nu numai în binecunoscutul pachet de 375 grame, ci și într-o tavă convenabilă de 100 de grame. Hrana umedă pentru câini PLATINUM este potrivită pentru câinii de toate rasele și vârstele. Vedeți singur în paginile următoare și cunoașteți diferența față de mâncarea umedă convențională..

 
PLATINUM-diferente hrana umeda
 

Diferente PLATINUM
PLATINUM alege alta cale: Aflati mai multe despre diferentele intre PLATINUM si hrana umeda obisnuita

detalii

PLATINUM-Reteta
 

PLATINUM-Reteta
83% carne proaspata, ingrediente de o inalta calitate :Convingeti-va ce reteta si ce mod de preparare a MENIULUI PLATINUM il face atat de unic.

detalii

 
PLATINUM-Avantaje
 

PLATINUM-Avantaje
Calitatea MENIULUI PLATINUM asigura vizibil o vitalitate mai crescuta si mai multa sanatate cainelui dumneavoastra. Convingeti-va !

detalii

 

PLATINUM wet dog food - a real alternative to conventional wet dog food