PLATINUM snacks

PLATINUM snacks

Gustare naturală sănătoasă care se pot administra între mese

Gustari sănătoase, cu conținut scăzut de grăsimi, făcute cu 76% carne proaspătă, sunt potrivite pentru câinii de toate rasele și vârstele. Cu Fit-Sticks-ul nostru puteți alege între cele două sortimente delicioase de pui și miel sau pui și iepure sau puteți alege click-Bits-ul nostru cu dimensiuni mai mici, cu miel și pui.

La fel ca mâncarea pentru câini PLATINUM, gustările PLATINUM conțin doar ingrediente de înaltă calitate, care sunt de asemenea potrivite pentru consumul uman. În plus, nu conțin aditivi nedoriti, cum ar fi atrăgători, zahăr sau conservanți artificiali care încordează organismul. În mod intenționat, nu se adaugă vitamine și minerale pentru a evita o ofertă excesivă.

În mod intenționat, nu se adaugă vitamine și minerale pentru a evita o ofertă excesivă.PLATINUM Fit-Sticks Chicken+Lamb, Chicken+Rabbit precum și Click-Bits Chicken+Lamb nu au gluten și sunt gătite în sucul lor de carne. Ulterior se usucă ușor și rămâne cu 18% umiditate reziduală suculentă-delicioasă. Câinele tău îi va iubi!

 
Cainii au nevoie de carne
 

Cainii au nevoie de carne
Cu PLATINUM, câinii obțin ceea ce își dorește lupul din interiorul lor: proteine de cea mai buna calitate din cel puțin 70% carne proaspătă - nutriție potrivită pentru toate varstele și rasele de caini.

detalii

Ingrediente pentru hrana pentru câini PLATINUM
 

Ingredientele PLATINUM și beneficiile lor pentru sănătate/b>
Aflați mai multe despre beneficiile pentru sănătate ale ingredientelor utilizate.

mai multe detalii despre ingrediente
 

 

PLATINUM snacks

PLATINUM food – setting new benchmarks

Setare alimentară PLATINUM
noi repere

Cu câțiva ani în urmă s-a născut ideea PLATINUM. Aflați mai multe despre mâncarea noastră unică, filozofia noastră și ceea ce este semnificativ diferit de mâncarea convențională pentru câini.

PLATINUM dry food – a far cry from conventional dog food

Mâncarea uscată PLATINUM - un strigăt îndepărtat de mâncarea convențională pentru câini

Cunoașteți numeroasele avantaje ale mâncării noastre unice uscate pentru câini adulți și cățeluși și aflați ce diferențiază PLATINUM de mâncarea obișnuită pentru câini.

PLATINUM MENU – wet food without added water

MENIU PLATINUM - mâncare umedă fără apă adăugată în loc de mâncare udă udată

Indiferent dacă este vorba despre ingrediente, tehnica de preparare sau ambalare - MENIU PLATINUM stabilește noi repere. Aflați mai multe despre mâncarea noastră umedă unică și ce o diferențiază de mâncarea umedă convențională.