PLATINUM dental care OralClean+Care

PLATINUM îngrijire dentară pentru câini și pisici

De ce este importantă îngrijirea dentară?

O îngrijire dentară obișnuită pentru câini și pisici nu are doar grijă de dinții frumoși, dar și protejează împotriva respirației urâte, plăcii, tartrului sau inflamărilor gingiei. Un indiciu comun și util este periajul dinților. Dar experiențele multor proprietari de pisici și câini au arătat că acest lucru este greu de realizat. Ar începe cu îngrijirea stomatologică la cățeluși și pisoi, acceptarea cu siguranță ar fi mai mare. Dar doar câțiva folosesc perii de dinți în această vârstă, deoarece dinții, în mod normal, sunt perfect curați.

Tartrul se dezvoltă în timp. În multe cazuri, placa sau tartrul sunt detectate de la o vârstă de la doi la trei ani. După aceea, îndepărtarea tartrului cu o periuță de dinți nu este ușoară. În plus, câinii și pisicile îl resping și unele zone, în special între dinți și în buzunarele gingivale, sunt foarte greu de curățat cu o periuță de dinți. Cele mai multe perii de dinți dispar în sertar după câteva încercări și rămân neutilizate în viitor. Ar fi greșit să lase asistența stomatologică la o parte acum, pentru că după ceva timp se va înrăutăți și o vizită la veterinar va fi inevitabilă.

Consecințele unei îngrijiri dentare insuficiente

Cei mai mulți dintre noi știm destul de bine ce înseamnă să avem dinți răi: Mai întâi apar durerile de dinți, apoi urmează procedura neplăcută la dentist. Consecințele unei îngrijiri dentare insuficiente asupra câinilor și pisicilor nu sunt diferite.

 

Dimpotrivă: ele pot fi și mai fatale, deoarece animalele de companie trebuie să fie sub anestezie generală în timpul intervențiilor mai mari. Desigur, majoritatea proprietarilor de animale de companie nu doresc să facă acest lucru pisicii sau câinelui lor. De aceea, este deja nevoie de acțiune la primele semne de tartru. Nu trebuie să mergi la veterinar imediat, ci mai degrabă poți acționa singur în îngrijirea stomatologică a animalului tău de companie. Din păcate, doar câțiva câini și pisici tolerează spălarea dinților, dar, din fericire, există o alternativă foarte bună: pur și simplu pulverizați spray-ul OralClean +Care PLATINUM pe dinții animalelor dvs. de companie sau aplicați produsul pe dinți sub formă de gel. Cu o utilizare obișnuită, veți fi uimiți de cât de pozitiv aceasta afectează sănătatea dentară a pisicilor și câinilor. Baza pentru aceasta este creată de un extract de semințe de citrice, care este utilizat în medicina naturală ca remediu antibacterian. În combinație cu uleiuri esențiale pe bază de plante, sprijină curățarea dinților, promovează eliminarea tartrului și, astfel, întreaga sănătate a gurii.

Cum pot promova îngrijirea dentară?

Problemele dentare la câini și pisici pot fi mai mult sau mai puțin puternice. Pe de o parte, acestea sunt legate de alimentația și îngrijirea dinților, dar pot fi, de asemenea, genetice: Unele rase, în special câinii mici și cu botul scurt, sunt deosebit de predestinați în acest sens. Prin urmare, măsura de îngrijire dentară necesară poate varia foarte mult de la un animal de companie la alt animal de companie.Sugestiile noastre pentru îngrijirea naturală a dinților câinelui tău

Iată câteva indicii utile pentru cea mai bună îngrijire naturală posibilă pentru dinții câinelui dvs.:

Citeste mai mult