PLATINUM dog food as a supplement or alternative to a raw food diet

Hrana pentru caini PLATINUM ca alternativa la “BARF”

Conceptul „BARF” – prescurtat, reprezintă „alimente crude corespunzătoare din punct de vedere biologic” în limba germană - este un termen pentru hrănirea unui câine în exclusivitate cu mâncare crudă și preparată in casa, cum ar fi carne proaspătă, oase și legume. Totuși, „BARF” înseamnă mult mai mult. Aceasta reflectă credința unei persoane de a-și hrăni tovarășii iubiți cu patru picioare într-un mod similar cu strămoșii lor, lupii. „Barferii” convinși acordă o importanță deosebită alegerii produselor proaspete și urmează un plan deliberat în hrănirea câinilor lor.

Cu toate acestea, veterinarii au o viziune critică a acestui tip de nutriție pentru câini. Ei recomandă ca, pe lângă toate produsele alimentare naturale, proprietarii de animale de companie să adauge ingrediente necesare pe care un animal nu le poate primi neapărat printr-o dietă „BARF”. Aceste ingrediente trebuie să fie cumpărate separat și amestecate în dietă. Ingredientele includ, de exemplu, calciu, cupru, zinc, iod, vitamina A și D, precum și unele adaosuri neesențiale, dar totuși sensibile, cum ar fi ierburile și extractul de midie verde.

Hrana pentru câini PLATINUM este alternativa perfectă la o dietă „BARF”.

 

PLATINUM știe despre moștenirea câinilor de la stramosul lor, lupul si nu face compromisuri în calitatea ingredientelor alimentare. Astfel, folosim o proporție neobișnuit de mare de carne proaspătă (pentru MENIU PLATINUM cel puțin 83%). Ne îmbogățim dieta completă cu toate ingredientele suplimentare necesare care sunt necesare pentru nutriția echilibrată a unui câine sănătos și agil.

Așadar, dacă vă gândiți să folosiți „BARF” ca si concept nutrițional pentru câinele dvs., dar sunt reticenți în pregătirea singură a meselor, achiziționarea, depozitarea și menținerea prospețimii ingredientelor, adaugarea de aditivi necesari, vă recomandăm hrana PLATINUM NATURAL pentru cainele dvs.!

Mulți proprietari de câini adepti BARF, apreciază foarte mult hrana PLATINUM ca o alternativă optimă în vacanțe și în alte situații în care este greu sau imposibil să ia carne și legume proaspete cu ei.

 

The PLATINUM recipe dry dog food
 

Rețeta PLATINUM mâncare uscată pentru câini
70% carne proaspătă, metodă de gătire blândă, ingrediente de înaltă calitate - descoperiți rețeta și metoda de preparare care face PLATINUM unic.

mai multe detalii

 
The PLATINUM recipe wet dog food
 

Rețeta PLATINUM mâncare umeda pentru câini
83% carne proaspătă, ingrediente de înaltă calitate: Află pentru tine ceea ce face rețeta și preparatul MENU PLATINUM atât de unic.

mai multe detalii