Diferența PLATINUM față de hrana umedă convențională pentru câini

PLATINUM diferente

Mâncarea umedă convențională

Prin adăugarea de apă sau suc de carne diluat cu apă, mâncarea umedă convențională conține un nivel ridicat de umiditate, deși valoarea sa nutritivă a fost literalmente redusă.

Doar cel mai bun pentru câinii noștri!

Din acest motiv, acordăm o atenție deosebită produselor alimentare care sunt procesate pentru produsele noastre de înaltă calitate pentru animale de companie și adoptăm în mod deliberat o abordare diferită:

Nu adăugăm apă atunci când pregătim MENIUL PLATINUM - mâncarea noastră umedă pentru câini este sănătoasă gătită exclusiv în sucul propriu!

 

Hrana umedă pentru câini de calitate PLATINUM

Acest proces este nu numai deosebit de blând, dar, de asemenea, garantează că substanțele nutritive care sunt cruciale pentru câini rămân naturale și nediluate.

Toate acestea ne asigură că hrana umedă pentru câini este digerabilă.
 

 

Fără apă, doar sucurile proprii: mai mulți nutrienți

Fără apă, doar sucurile proprii: mai mulți nutrienți

 

Mai puțin este mai mult!

Valoarea nutrițională este factorul cheie - iar acest lucru este deosebit de ridicat în meniul PLATINUM MENU.

Pe lângă ingredientele deosebit de ușor de digerat, PLATINUM MENU conține o cantitate naturală de umiditate, care este alcătuită exclusiv din sucurile proprii de carne proaspătă / pește proaspăt.

Spre deosebire de mulți alți producători a căror mâncare umedă este formată din apă de până la 80% (lipsită de nutrienți), nu facem adăugarea artificială a apei! Acesta este motivul pentru care PLATINUM MENU este extrem de bogat datorită substanțelor nutritive extrem de digerabile și nediluate:

 

 

În practică, aceasta înseamnă:

Fiecare pachet de 375 grame de PLATINUM MENU este echivalent ca valoare nutritivă a unui conserve de 800 de grame de mâncare umedă tradițională. Deci câinele dvs. are nevoie de mult mai puțin!

Fără apă (ca în mâncarea obișnuită pentru câini), doar sucurile proprii = mai mulți nutrienți & mai multa aroma!

 

Beneficiile PLATINUM

O viață fericită și sănătoasă

Veți observa aceste beneficii la doar câteva săptămâni după ce începeți să vă hrăniți câinele cu PLATINUM:

 
 
 • O viață mai fericită
  Usurinta digestiei are grijă de acest lucru - ficatul, rinichii și pielea nu sunt supuse încordării de ingrediente care nu au niciun beneficiu.
 • Masă musculară mai mare
  Proteinele de înaltă calitate din carnea proaspătă / peștele proaspăt stimulează imediat formarea mușchilor.
 • O blană strălucitoare
  Uleiurile hrănitoare conținute în alimente și puritatea ingredientelor noastre au grijă de acest lucru.
 • Mai puține „ieșiri”
  Deoarece alimentele PLATINUM sunt utilizate în mod optim de către organism, câinele nu are nici vânt, nici diaree. Chiar și „micile cadouri” pe care le lasă în urmă sunt foarte mici și ferme.
 
 • Perfect pentru metabolism
  MENIUL PLATINUM conține proteine ​​de înaltă calitate, ușor digerabile din 83% carne proaspătă / pește proaspăt, care - și acest lucru este cheia - nu sunt puternic denaturate de căldură atunci când sunt preparate.

  MENIUL PLATINUM conține un conținut de carbohidrați echilibrat, complet digerat, care corespunde compoziției hranei în sălbăticie.

 • Fără intoleranțe sau alergii
  PLATINUM este digerat atât de ușor datorită compoziției sale naturale, sănătoase, încât intoleranța este foarte rară. Metabolismul nu este pus sub tensiune de ingrediente denaturate care pot provoca mâncărimi inexplicabile sau alte probleme ale pielii.

 

Ambalaje premium

Nu numai în prepararea fără apă, ci și în ambalarea PLATINUM urmează o cale diferită și inovatoare.

Ambalajul Tetra Recart®

Convinge pentru o varietate de motive: combină un concept ușor de gestionat și inovator de ambalare, cu un profil de mediu bun și o utilizare economonomică a resurselor.

 

Tetra Pack

 

Ambalaje ecologice

Cartonul Tetra Recart din PLATINUM MENU este compus din 67% cutie de carduri și, prin urmare, se bazează pe două treimi din resursele regenerabile. Singurul lucru care provine dintr-o resursă regenerabilă dintr-un cositor convențional este eticheta de hârtie (3%)

FSC-certificat

În plus, materialul folosit pentru cutia Tetra Recart® provine din păduri certificate FSC și / sau reciclate. Cu aceasta, alegeți un produs din surse controlate, care să corespundă standardelor ecologice și sociale ambițioase în timpul fabricației. Eticheta internațională de mediu FSC garantează o urmărire fără spațiu a materialului.

 

Tetra Pack

 

Durabilitate

Comportamentul consumatorilor este în schimbare și, odată cu aceasta, cererea de ambalaje durabile este în creștere. PLATINUM este convins că este important să contribuim la materialele de ambalare ecologice.

Din dragoste pentru natură

Ambalajul Tetra-Recart este complet reciclabil. Pentru eliminare, pur și simplu pliați-l și aruncați-l ecologic prin sistemul dual. Astfel ambalajul poate fi utilizat cu ușurință pentru producerea de produse noi și utile.

 

Tetra Pack Durabilitate

 

Mai puțină stocare, mai mult spațiu

Ai mai mult spațiu de depozitare datorită formei dreptunghiulare a ambalajului Tetra Recart. În comparație cu conservele pentru hrana umedă pentru câini, economisiți 40% din spațiu. Mai mult, mâncarea noastră pentru câini umedă nu este doar economisitoare de spațiu și ușoară, ci și rezistentă la rupere. Și ambalajul Tetra Recart® protejează nutrienții din MENIU PLATINUM, în timp ce durabilitatea este de 36 de luni.

Impact asupra mediului

Ambalajul Tetra Recart® este deosebit de ușor - spre deosebire de alte tipuri de ambalaje (de exemplu, conserve), acesta cântărește doar 60%. Și datorită formei dreptunghiulare, mai multe pachete se potrivesc într-un camion (în comparație cu cutii convenționale) Prin aceasta, aceasta are efect și asupra amprentei de mediu.

 

Impact asupra mediului

 

În comparație cu amprenta de carbon

Comparativ cu conserva, ambalajul Tetra Recart® are cu 81% emisii mai mici de dioxid de carbon pe durata ciclului de viață al produselor.

În comparație cu cutii sau pahare, ambalajul Tetra Recart® economisește 60% suplimentar de energie în timpul producției, distribuției și eliminării.

 

Tetra Recart