PLATINUM & Hrana uscata

PLATINUM & Hrana uscata câini                    

Respectând motto-ul nostru „Faceți-vă câinele fericit - cu PLATINUM”, ne bazăm pe o nutriție naturală adecvată tuturor raselor. De aceea, în calitate de producător de top al hranei de câine de înaltă calitate, folosim doar cele mai bune ingrediente.

Hrana uscată naturală sanatoasa PLATINUM pentru câini NU CONTINE grâu și gluten ci doar ingrediente de înaltă calitate, care sunt, de asemenea, potrivite pentru consumul uman. În plus,NU CONTINE potentiatori de gust, agenți aromatizanți, coloranti alimentari sau agenți de îmbunătățire a aromelor.

Dar, mai presus de toate, mâncarea uscată pentru câini este făcută cu minimum 70% carne proaspătă, FARA apă adăugată - gătită ușor în sucul din carne - potrivită pentru câinii de toate rasele și vârstele. Vedeți mai multe detalii în continuare.

 
PLATINUM - Diferente
 

 PLATINUM -  Diferente
Hrana caini PLATINUM este diferita; aflati mai multe despre hrana Platinum si care sunt  diferentele  fata de  hrana  uscata  obisnuita.

 detalii

 

The PLATINUM recipe - no ordinary dry dog food
 

PLATINUM - Reteta
Din cel putin 70 % carne proaspata, ingrediente valoroase; convingeti-va de reteta si modul de preparare care fac, hrana caini PLATINUM, unica.

detalii

 

 

Hrana uscată pentru câini PLATINUM - o alternativă reală la mâncarea convențională pentru câini uscate