Experiente relatate – Recomandarile sunt cele mai bune dovezi

Multi clienti satisfacuti si medici veterinari, de asemenea, ne recomanda altor persoane. Prin urmare, numerosi clienti i-am castigat prin intermediul recomandarilor.

Experienta relatata de doamna Christiane W. (Nume prescurtat):

Sunt foarte multumita

Draga echipa Platinum,

Folosesc Plantinum OralClean+Care de catva timp pentru cei trei catei ai mei, rasa pudel pitic, la recomandarea frizeritei mele de caini Gudrun Schneider din Haiger. Trebuie sa va spun ca acest produs este foarte bun si sunt mai mult decat multumita. Tartrul dispare foarte usor! Tineti-o tot asa.

Cele mai bune urari,

Christiane W.
3 pudeli pitici

Experienta relatata de Anne L. (Nume prescurtat):

OralClean+Care

Buna ziua,

As dori sa va impartasesc despre experienta mea cu Platinum OralClean+Care.

Cateaua mea Oona, bull dog de 9 ani si jumatate, avea foarte mult tartru. Produsele de curatare a dintilor obisnuite nu au fost de mare ajutor. Nici periuta si pasta de dinti nu au avut succes. Veterinarul ar putea indeparta tartrul sub anestezie, insa nu am vrut sa risc asa ceva la varsta ei.

Din moment ce o hraneam cu Platinum - Natural, am vazut OralClean+Care si am decis sa-l incerc: Succesul a fost mare! Dupa o saptamana, am putut vedea o diferenta semnificativa. Dupa trei saptamani, tartrul a disparut aproape complet si cateva zone usor inflamate s-au vindecat. Dupa cinci saptamani, nu mai era nici urma de tartru.

Dar asta nu era tot: Oona este vizibil mai fericita si mananca chiar si delicatese tari fara probleme!

Opinia mea: pretul relativ ridicat este justificat de succesul tratamentului! Dintii si gingiie sanatoase sunt atat de importante! Chiar si cainilor mei mai tineri le dau acum OralClean+Care ca masura de precautie.

Cele mai bune urari,

Anne L.
Bully

Experienta relatata de doamna Mona K. (Nume prescurtat):

Gel de dinti pentru caini

Draga echipa Platinum,

Aceasta este experienta mea de succes cu gelul de dinti pentru caini de la Platinum OralClean+Care 3 in 1 Gel Salmon Oil pentru caini. O prietena de la club mi-a spus despre gelul de dinti Platinum OralClean+Care 3 in 1 pentru caini. La inceput am fost destul de sceptica cu privire la produs, deoarece am incercat multe alte geluri la cainele meu Border Collie. I-am curatat dintii in fiecare zi si a avut chiar si o indepartare profesionala a tartarului sub anestezie.

Insa, toate masurile intreprinse nu au adus o imbunatatire semnificativa sau nu au fost de lunga durata. Cu alte cuvinte, un rezultat scump si dezamagitor.

Am facut o ultima incercare comandand gelul de dinti OralClean+Care 3 in 1 Gel Salmon Oil pentru caini de la Platinum. Si sunt incantata!

Este foarte usor si rapid de utilizat si pentru cainele meu este mult mai placut decat curatarea zilnica a dintilor. Rezultatele sunt foarte bune si mai important, este de lunga durata.

Gelul de curatare de la Platinum este cu adevarat unic! O sa-l comand, cu siguranta, din nou si recomand acest produs fara rezerva.

 

Multe multumiri,

Mona K. und Border Collie Balu

Documentatie foto doamna von P. (Nume prescurtat):

OralClean+Care

Arturo

vorher (28. März 08)
inainte (28 martie 2008)
8 Wochen später (10. April 08)
8 sapt. dupa (10 aprilie 2008)

Experienta relatata de  Christine S. (Nume prescurtat) cu Trixi:

”Sunt impresionata. După 18 zile tartrul oribil a dispărut, aproape în neant.

Multumesc!”

Christine S.

Documentatie foto Puschel

12. Mai 2009
OralClean+Care

vorher (28. März 08)
inainte (28 martie 2008)
8 Wochen später (10. April 08)
8 sapt. mai tarziu (10 aprilie 2008)

Experienta relatata de Anette J. (Nume prescurtat):

Tartru

Draga Doamna Serwotka!

Sunt propietara unei catele Westie de 13 ani. Anul trecut doctorul veterinar a anesteziat-o pentru a-i indeparta tartrul, deoarece batrana mea doamna, in ciuda vizitelor regulate la veterinar, avea atat de mult tartru, incat a trebuit sa fac ceva. Dar dupa un an tartrul a revenit. Din moment ce nu am mai vrut sa risc sa supun un caine atat de batran, intr-un timp asa scurt, la acelasi tratament, m-am gandit ca va trebui sa traiesc cu el. Cand m-ati sunat sa-mi prezentati produsul dumneavoastra, m-am gandit: da, da... vorbeste omule. Dar cand m-ati asigurat ca exista o garantie de inapoiere a banilor, m-am gandit... de ce sa nu face o incercare? Zis si facut. Dupa 3 zile, Ayleen nu a mai avut respiratia urat mirositoare. Am putut vedea cum tartrul de pe dinti disparea de la o zi la alta. Am un salon de ingrijire pentru catei langa Göttingen si acum am intreaga gama Platinum in stoc. Toti clienti mei, care l-au incercat pana acum au fost foarte entuziasmati. Nimeni nu a facut uz de garantie si chiar si doctorita mea veterinara a testat-o pe cainii ei si a fost incantata. Trateaza chiar si cainii cu inflamatii gingivale si a obtinut rezultate foarte bune.

De-a lungul anilor am devenit foarte sceptica, deoarece exista o multime de produse care promit foarte mult. Insa, cand este vorba de rezultate, 90% din produse dezamagesc. Platinum indeplineste ceea ce promite. Eu nu am crezut ca va functiona. Produsele Platinum  fac intr–adevar ceva pentru starea de sanatate a cainilor. Daca este cineva care nu crede, sunt fericita sa ofer o referinta. Puteti publica adresa mea si numarul meu de telefon. Va multumesc pentru acest produs si din partea clientilor mei! Sper ca multi proprietari de animale de companie sa dobandeasca cunostintele pe care le-am castigat eu. Obtinerea unor rezultate maxime cu efort minim si astfel, imbunatatirea vietii cainilor nostri in mod semnificativ. Deoarece nimanui nu–i plac dintii stricati.

 

Cele mai bune urari,

Annette J.
Salonul de ingrijire pentru catei Westi Styling

Experienta relatata de Carmen N. (Nume prescurtat):

Castigati cu OralClean+Care

Buna ziua,

Cand l-am primit pe Kuni al nostru, suferea foarte tare de tartru si avea o respiratie urat mirositoare. Curatirea normala a dintilor nu a avut nici un efect. Un prieten ne-a spus despre OralClean+Care. Am fost foarte sceptici, dar am zis ca merita o incercare. Din iunie 2009 il tratam pe Kuni al nostru cu OralClean+Care si suntem incantati de efect. Atasat, puteti vedea o imagine de groaza inainte de tratament. In cealalta imagine, puteti vedea stadiul actual, de care suntem foarte multumiti. De asemenea, nici o urma de respiratia urat mirositoare.

Cele mai bune urari,

Carmen N.
Inainte
Inainte
Dupa
Dupa