Intrebari si raspunsuri ingrijire  

Intrebari si raspunsuri

Intrebari frecvente in legatura cu ingrijirea orala PLATINUM

Aici veti gasi raspunsurile echipei noastre la intrebarile puse de clienti si sfaturi practice despre folosirea Oral Clean+Care

Cat dureaza un tratament?
Durata tratamentului este determinata, printre altele, de urmatoarele criterii: rasa, greutate, consistenta tartrului, dispozitia, predispozitia genetica, nutritie. Specificarea unei perioade este dificil datorita acestor numerosi factori. La folosirea corecta, regulata (important: 2 x pe zi, altfel tartrul se intareste din nou), din experienta noastra, este nevoie de 2-6 saptamani pentru a elimina tartrul, in cazuri particulare si mai mult.

Produsul va avea efect 100%; daca nu veti vedea nici o schimbare dupa 3 saptamani, va rugam sa luati legatura cu noi la numarul de telefon 0735309221.

Cainelui nu ii place produsul.
Cainii sunt ca niste copii: nu le place sa aiba grija de dintii lor. Incercati sa fiti curajosi, pentru ca altfel, numai medicul veterinar mai poate indeparta tartrul, de regula, sub anestezie.

OralClean+Care contine acid?
Nu, acesta contine numai extracte de seminte de citrice si uleiuri de plante medicinale. Diferenta consta in efect: uleiul ingrijieste si previne infectarea gingiilor si inmoaie tartrul pe termen lung. Acidul ar ataca nu doar tartrul ci si dintii si smaltul dentar.

Cat de mare este concentratia de alcool?
Proportia de alcool, masurata in raport cu doza folosita, este atat de mica incat nu prezinta nici un risc pentru caine sau pisica. Ca urmare, produsul poate fi administrat, in conditii de siguranta, chiar animalelor bolnave. Alcoolul este necesar, intrucat serveste ca si transportator pentru ingrediente active. Oricum, proportia este identica sau mai mica decat cea continuta in medicamentele sub forma de sirop, care se administreaza copiilor.

Are produsul si efect de albire a dintilor?
Nu, Oral Clean+Care nu este pentru albirea dintilor si nu contine acizi. De aceea nu ataca smaltul dintilor.

Interactioneaza cu medicamentele homeopatice?
Da, deoarece produsul contine uleiuri de plante, cum ar fi menta, medicii veterinari recomanda consultarea inaintea utilizarii produsului in legatura cu tratamentele homeopate. Se poate intampla ca efectul tratamentului homeopat sa fie suspendat. Va rugam sa intrebati despre acest lucru, la numarul de telefon 0735309221.

Am probleme la administrare cu pisica mea.
Daca pisica dumneavoastra nu linge gelul de pe laba, puteti incerca, la urmatoarea administrare, sa ii puneti gel pe mustati sau in coltul gurii. Alternativ, gasiti o hrana pe care pisica dumneavoastra o mananca foarte bine – de exemplu pasta de somon, creveti, catmint, ficat de cod sau ceva similar – si amestecati aceasta cu OralClean+Care. Folosindu-l in acest fel, perioada de timp va fi mai lunga pana sa aiba efect, dar functioneaza la fel de bine. Oferiti pisicii dumneavoastra si produsului sansa de a-si face efectul.

Care este diferenta dintre OralClean+Care clasic si cu ulei de somon?
OralClean+Care cu ulei de somon contine ulei de somon suplimentar. Uleiul de somon are un gust oarecum mai bland decat cel clasic, iar unele animale de companie il prefera.

Ar trebui sa cumpar spray sau gel?
Acest lucru depinde de dumneavoastra si de animalul dumneavoastra. Spray-ul are avantajul ca poate fi aplicat mai repede, iar doza poate fi controlata mai usor prin pulverizare. Insa, nu fiecarui animal ii place zgomotul de spray si poate reactiona prin scuturarea capului, ceea ce face mai dificila aplicarea.Gelul este usor de folosit si adera bine la tartru. Spre deosebire de spray, spalarea pe maini este necesara dupa fiecare aplicare a gelului.

Gelul este greu de scos din flacon?
Va rugam sa pastrati flaconul cu susul in jos.

Gelul imi aluneca intotdeauna de pe deget.
Puneti gelul in frigider, prin aceasta se schimba consistenta lui si il face mai putin lichid. Daca il pastrati, de asemenea, cu susul in jos, va fi mai usor de golit din flacon.

Cainele meu inghite gelul - este periculos?
Nu, din moment ce OralClean+Care contine numai ingrediente pur naturale, este complet inofensiv pentru organismul cainelui sau pisicii si pote fi folosit fara nici o grija.