Politica de confidentialitate

Principiile de confidentialitate a datelor

S.C. Kraft Logistic S.R.L. pastreaza cu seriozitate confidentialitatea datelor cu caracter personal. Numeroase masuri tehnice si organizatorice au fost luate, pentru a se asigura respectarea reglementarilor de confidentialitate a datelor atat de catre noi cat si de catre furnizorii nostri externi. Prin extinderea serviciilor noastre web si prin aplicarea noilor tehnologii legate de aceasta, in scopul imbunatatirii serviciilor noastre pentru dumneavoastra, ar putea fi necesara schimbarea declaratiei de confidentialitate a datelor. De aceea, va recomandam sa recititi periodic declaratia de confidentialitate a datelor.

Pentru ce vor fi utilizate datele dumneavoastra?

Noi folosim si stocam datele dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv adresa dumneavoastra si adresa dumneavoastra de e-mail exclusiv pentru a finaliza comenzile dumneavoastra si eventualele returnari. Adresa dumneavoastra de e-mail o folosim exclusiv pentru informatii legate de comanda si – daca nu aveti obiectii – in relatiile cu clientii si pentru propriile noastre buletine informative. In afara de acestea, detaliile dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate si prelucrate in alte scopuri, de exemplu pentru a lua parte la o tragere la sorti, doar daca v-ati dat in mod explicit consimtamantul.

Datele dumneavoastra vor fi transmise tertilor?

Avand in vedere prevederile legale, suntem obligati in anumite circumstante, sa divulgam datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. In cazul in care, de exemplu, se suspecteaza ca site-ul nostru a fost folosit in mod abuziv sau s-a comis o infractiune suntem obligati sa divulgam datele dumneavoastra autoritatilor indreptatite. In caz contrar, datele sunt stocate exclusiv in sistemul nostru de procesare a produselor si pe serverele noastre. Singurele exceptii de la acest lucru sunt situatiile cand partenerii nostri au nevoie de datele dumneavoastra pentru a completa comenzile sau serviciile, cum ar fi serviciul postal sau bancile noastre. In aceste cazuri, transferul de informatii are loc in conformitate cu prevederile legislatiei romanesti in vigoare si datele transmise sunt limitate la minimul necesar.

Masuri de securitate pentru protectia datelor stocate

Datele sunt stocate pe servere protejate special in Romania. Accesul este limitat doar anumitor persoane autorizate, care sunt implicate in suportul tehnic, comercial sau editorial. Pentru a preveni pierderea sau utilizarea abuziva a datelor stocate de catre Kraft Logistic SRL, luam masuri de siguranta tehnice si operationale, care sunt verificate la intervale regulate si sunt adaptate la evolutiile tehnologice. Subliniem ca din cauza constructiei internetului, nu putem exclude faptul ca principiile de confidentialitate a datelor, precum si masurile de securitate mentionate mai sus, nu vor fi respectate de catre anumite institutii sau persoane pentru care nu ne asumam nici o raspundere. In special, nu avem nici un control tehnic asupra citirii datelor necriptate, care sunt trimise de catre terte parti, chiar daca acest lucru se realizeaza prin e-mail. Fiecare utilizator este responsabil pentru protejarea datelor pe care le trimite impotriva utilizarii abuzive, de criptare sau in alt mod.

Dreptul la informare, corectare, blocare si stergere

In conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor, aveti dreptul la informarea si corectarea, blocarea si stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal stocate. In cazul in care stergerea este impiedicata de obligativitatea pastrarii acestora din motive contractuale, comerciale, financiare sau din alte motive cu temei legal, datele dumneavoastra pot fi blocate, in loc de sterse.

Contact

Daca aveti orice alte intrebari sau sugestii cu privire la confidentialitatea datelor, va rugam sa luati legatura cu noi prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon la 0733776692.