Intrebari si raspunsuri despre hrana

Intrebari si raspunsuri - intrebari frecvente despre hrana PLATINUM

Aici veti gasi raspunsurile echipei noastre la intrebarile care au fost puse de clienti si sfaturi practice despre cum sa va hraniti cainele cu meniul complet PLATINUM.
 

De ce prelucreaza PLATINUM carne proaspata?
Comparativ cu hrana uscata obisnuita, in care sunt prelucrate numai reziduuri de carne, PLATINUM isi produce hrana din cel putin 70% carne proaspata. In comparatie cu reziduurile de carne, care trebuie prelucrate folosind temperaturi foarte ridicate, carnea proaspata poate fi prelucrata foarte usor si fara adaugarea de apa, care trebuie sa fie adaugata in procesele de fabricatie a hranei obisnuite. Aceasta inseamna ca proteinele pot fi utilizate in mod optim si umiditatea reziduala din produsul final, constand din sucuri de carne pura, ofera un gust incomparabil, fara adaos de potentiatori de gust.

Cum trec de la alte produse la PLATINUM?
Stomacul cainelui este conceput pentru carne. Ca urmare a procentului ridicat de carne din hrana Platinum si a faptului ca este atat de usor de digerat, schimbarea hranei obisnuite este, de obicei, posibila de la o zi la alta. In cazul in care cainele dumneavoastra are o sensibilitate foarte mare a tractului digestiv, amestecati o proportie din ce in ce mai mare de PLATINUM cu hrana sa obisnuita de pana acum timp de 3-4 zile.

De ce nu exista sortimente diferite de hrana pentru rase diferite de caine?
Fiecare caine provine din lup, tractul digestiv este conceput pentru carne. Bucatile noastre de hrana sunt concepute in asa fel incat sa poata fi absorbite cu usurinta de catre orice rasa de caini si satisfac nevoile tuturor raselor in mod egal.

Pot schimba fara probleme diferitele sortimente de hrana PLATINUM pentru adulti?
Da, puteti schimba in orice moment si puteti folosi chiar si sortimente diferite de hrana in aceeasi zi.

Care este termenul de valabilitate a hranei PLATINUM?
Pentru hrana uscata termenul de valabilitate este de 18 luni, de la data fabricatiei ,iar hrana umeda 24 luni.

De ce nu exista si un sortiment pentru cainii batrani la PLATINUM?
In salbaticie, un lup batran mananca la fel ca si unul tanar. Daca i se da unui caine batran hrana mai saraca in proteine, isi va pierde din masa musculara si din bucuria de viata.

De ce Puppy Chicken nu contine extract de midie verde?
Pentru a evita aparitia problemelor in capacitatea catelusilor de a invata sa-si produce singuri substantele continute in extract, acesta nu trebuie furnizat prin hrana in primele 3 luni.