PLATINUM Natural - Cainii au nevoie de carne

Cainele este un animal carnivor

Caini se trag din animale salbatice carnivore, de aceea un caine are nevoie de carne

Indiferent daca aveti un Jack Russell Terrier sau un Golden Retriever, in fata bolului cu mancare toti cainii sunt la fel. Chiar daca in zilele noastre „prada“ le este servita in bol, instinctul de animal salbatic ramane. Cainele se trage din lup si inauntrul sau cainele a ramas un lup. Un caine stie exact ce vrea: trebuie sa fie carne, daca este posibil, proaspata si naturala. Asa ca mai demult, cand stamosii lor strabateau paduriile in cautare de prada. Tractul digestiv al cainilor este facut pentru un carnivor. În general, timpul de mentinere a alimentelor in tractul gastro-intestinal depinde de rapiditatea digestiei si absorbtiei substantelor nutritive. Prin urmare, alimentele greu digerabile necesita un timp mai mare si un sistem digestiv mai lung.

Astfel, la diferite specii de animale, pot fi observate raporturi diferite intre lungimea tubului digestiv si lungimea corpului. Aceste rapoarte ofera informatii importante, referitoare la alimentatia acestora. Cel mai usor de digerat este carnea. La caine, raportul dintre lungimea tubului digestiv si lungimea corpului este de numai aproximativ 6:1.

Tractul digestiv al câinelui este conceput pentru alimentația unui carnivor. În general, timpul de retenție al alimentului în tractul gastro-intestinal depinde de descompunerea și absorbția nutrienților. Prin urmare, alimentele greu digerabile necesită un sistem digestiv mai lung.

Aceasta înseamnă că puteți observa raporturi diferite între lungimea canalului digestiv și lungimea corpului la diferite specii. Acest raport permite concluziile referitoare la obiceiurile alimentare. Cea mai ușoară hrană pe care organismul o poate folosi este carnea. De exemplu, este mult mai dificil și durează mult mai mult timp pentru câini să folosească alimente pure pe bază de plante, precum cerealele. Predigestia esențială a ingredientelor pe bază de plante, așa cum se găsește în stomacul pradei, este asigurată prin încălzirea ingredientelor pentru hrana pentru câini.

 • Cu hrana pentru caini PLATINUM cainele primeste, ceea ce isi doreste lupul din el: proteine de inalta calitate din cel putin 70% carne proaspata.
 • Astfel hrana PLATINUM este potrivita cainilor de orice varsta si rasa.

 

 

 

 

 

Tubul digestiv la caini

 

Alimentery canal of the dog

 
Lungimea tubului digestiv in raport cu corpul

 

Length of the alimentary canal in relation to the body


Oferă câinilor o dietă sănătoasă

Natura ca model: ceea ce este important pentru dieta unui câine

Când un lup își vânează prada, îi oferă tot ceea ce are nevoie pentru o dietă potrivită speciei: carne plus plantele și mineralele care sunt în stomacul pradei. Nimic mai mult. Mâncarea este compusă astfel încât să se descompună rapid în stomac și poate fi digerată foarte ușor.

Compoziția nutriției naturale în ingrediente animale și vegetale

composition of natural nutrition

 

Calitatea materiilor prime și pregătirea sunt esențiale

În zilele noastre „prada” unui câine este servită gata pregătită în vasul său. În același timp, există o gamă largă de așa-numite „alimente complete”. Regulamentul german privind hrana animalelor determină compoziția acestora. Cu toate acestea, nu spune nimic, nici despre calitatea ingredientelor și nici despre felul în care este preparată mâncarea. De aceea, ar trebui să acordați o atenție deosebită acestor detalii.

 

Ingrediente pentru o dietă naturală și sănătoasă

Proteine ​​valoroase din carne proaspătă, carbohidrați ușor de digerat, vitamine și minerale sunt baza unei diete sănătoase pentru câini. Asta înseamnă rețeta PLATINUM.

Promisiunea PLATINUM

Spre deosebire de majoritatea celorlalte alimente complete, PLATINUM nu conține următoarele ...

 • atractanți și arome
 • coloranți și parfumuri
 • potențatori de arome
 • ingrediente modificate genetic

Mulți câini nu pot face față acestor componente alimentare nedorite. Consecința poate fi probleme de sănătate care sunt rareori identificate în alimente:

 • alergii, mâncărime inexplicabilă a hainelor
 • blană, lipsită de strălucire
 • vânt, diaree sau constipație
   

 

PLATINUM hrană uscată pentru câini
 

Află mai multe despre
Mâncare uscată pentru câini PLATINUM

Stabilirea standardelor
pentru mâncare câini.

detalii ...
 

 
PLATINUM hrană umedă pentru câini
 

Află mai multe despre
Mâncare umedă pentru câini PLATINUM

La nivel mondial prima hrană umedă pentru câini
fără apă adăugată.

detalii ...