Diferența PLATINUM față de hrana uscată convențională pentru câini

Ce diferentiaza PLATINUM

Mâncarea convențională uscată

 • Mâncarea convențională uscata pentru câini este facuta în principal din materii prime pe bază de plante și o proporție mică din făină de carne - și nu din carne proaspătă. Nivelul de umiditate reziduală de 8% este semnificativ mai mic decât în cazul PLATINUM.
 • În general, producția are loc în extruder. În primul rând ingredientele sunt amestecate cu apă. Amestecul obtinut este încălzit la o temperatură ridicată și comprimat în crochete sub presiune puternică.
 • Fiecare crochetă individuală este învelită într-un strat de amidon care creste mult timpul de digerare. Ca urmare a duratei acestui proces, mâncarea rămâne mult timp în stomac.

Hrana uscată convențională se umflă în stomac, deoarece absoarbe mult lichid si ca urmare perioada de timp în care rămâne în stomac și intestin este,deasemenea,considerabil mai lungă..

 

 
Gently cookedOptimal digestibilitySoft kibblesWithout any added water

PLATINUM adoptă o abordare foarte diferită

Deoarece PLATINUM este gătit în sucurile sale din carne și este uscat la temperatura camerei, are un conținut de umiditate mai mare decât mâncarea tradițională uscată. Cu o umiditate reziduală de 19%, constând pur și simplu din sucuri de carne, PLATINUM este altceva decât uscat. Acest lucru aduce o contribuție importantă la experiența gustativă. Clienții noștri le spunem chiar că PLATINUM este un aliment uscat suculent.

Pentru preparare folosim cel puțin 70% carne proaspătă. Mai mult, adăugăm alte ingrediente ușor digerabile, cum ar fi orez și / sau cartofi și uleiuri, ierburi, vitamine și minerale presate la rece,de cea mai buna calitate.

Și, suntem singurul producător care gătește aceste ingrediente în propriile sucuri, fără a adăuga apă, pentru a-și păstra valoarea nutritivă. Așa își păstrează PLATINUM calitatea ridicată.

PLATINUM nu se umflă în stomac - acest lucru reduce semnificativ riscul de stomac răsucit!

Cu hrana uscata pentru câini PLATINUM, proporția mare de carne proaspătă, ingredientele de înaltă calitate și modul de preparare, garantam că mâncarea nu umflă în stomac. Bucățile de mâncare sunt moi și compacte - și au o valoare nutritivă ridicată. Acesta este motivul pentru care cantitatea de care are nevoie câinele dvs. este semnificativ mai mică decât ar avea nevoie dacă ar mânca mâncare uscată convențională. Aceasta înseamnă că: stomacul este supus la mai puțină încordare și se golește mai repede.

 

 

În timp ce hrana uscată convențională se umflă în stomac, deoarece absoarbe mult lichid. Perioada de timp în care rămâne în stomac și intestin este, de asemenea, de multe ori considerabil mai lungă. Trei factori sunt responsabili pentru acest lucru:

 • De obicei este fabricat în principal din materii prime pe bază de plante și o proporție mică de făină de carne.
 • Producția are loc în general în extruder.
 • Fiecare crochetă individuală este învelită într-un strat de amidon.

 

Mâncarea uscată pentru câini PLATINUM nu se umflă în stomac!

Vei vedea diferența: după hrănire, stomacul câinelui tău nu va fi umflat - nu va avea „burtă plina de mâncare pentru câini”.

Acest lucru reduce semnificativ riscul de stomac răsucit - în special atunci când stomacul este plin. Prin urmare, perioada esențială de odihnă după mâncare poate fi semnificativ mai scurtă.

 

 

Aceasta este diferența dintre PLATINUM și produsele alimentare uscate convenționale:

 • PLATINUM nu se umflă în stomac
 • Trecerea prin stomac și intestin este scurtată semnificativ
 • Nutrienții sunt absorbiți rapid de intestin

Beneficiile PLATINUM

O viață fericită și sănătoasă

Veți observa aceste beneficii la doar câteva săptămâni după ce începeți să vă hrăniți câinele cu PLATINUM:

 • O viață mai fericită
  Usurinta digestiei are grijă de acest lucru - ficatul, rinichii și pielea nu sunt supuse încordării de ingrediente care nu au niciun beneficiu.
 • Masă musculară mai mare
  Proteinele de înaltă calitate din carnea proaspătă stimulează imediat formarea mușchilor.
 • O blană strălucitoare
  Uleiurile hrănitoare, presate la rece conținute în alimente și puritatea ingredientelor noastre au grijă de acest lucru.
 
 • Fără intoleranțe sau alergii
  PLATINUM este digerat atât de ușor datorită compoziției sale naturale, sănătoase, încât intoleranța este foarte rară. Metabolismul nu este pus sub tensiune de ingrediente denaturate care pot provoca mâncărimi inexplicabile sau alte probleme ale pielii.
 • Mai puțin „ieșiri”
  Deoarece alimentele PLATINUM sunt utilizate în mod optim de către organism, câinele nu are nici vânt, nici diaree. Chiar și „micile cadouri” pe care le lasă în urmă sunt foarte mici și ferme.

Ambalaje de primă clasă

Deoarece acarienii din alimente pot fi responsabili de alergii (mâncărime inexplicabilă), ne asigurăm complet că PLATINUM este lipsit de acarieni. Spre deosebire de mâncarea tradițională uscată, PLATINUM este introdus în pungi de înaltă calitate imediat după procesul de fabricație și nu este depozitat temporar în silozuri. Acarienii nu au absolut nicio șansă aici.

 

Hrană uscată pentru câini PLATINUM

Ambalajul special,folosit de Platinum, asigură păstrarea aromei întotdeauna, astfel încât câinele dvs. să se bucure de mâncare de la prima mușcătură până la ultima. Ambalarea este disponibila în cantitati de 1,5 kg și 5 kg; comenzile pentru cantități mai mari decât acestea constau în pungi multiple de 5 kg.

Hrana uscată pentru câini este durabilă timp de 18 luni după producție.
 

 

Reteta PLATINUM
 

Reteta PLATINUM
Minim 70% carne proaspătă, ingrediente de înaltă calitate: Aflați singuri modul în care rețeta și preparatul fac PLATINUM atât de unic.

detalii...
 

 
Cainii au nevoie de carne
 

Cainii au nevoie de carne
Cu PLATINUM, câinii obțin ceea ce își dorește lupul din interiorul lor: proteine ​​de înaltă calitate din cel puțin 70% carne proaspătă - nutriție potrivită pentru specii și pentru câinii de orice vârstă și rasă.

detalii...