PLATINUM Natural Hundenahrung - Hundefutter

Experiente relatate – Recomandarile sunt cele mai bune dovezi

Oricine isi hraneste cainele cu PLATINUM, va avea parte de un prieten patruped fericit, care se poate bucura de o viata lunga si sanatoasa. Bolile rezultate din alimentatie pot fi eliminate in mare masura cu hrana PLATINUM; este vorba mai ales de problemele digestive, alergii, probleme ale blanii, deficite de vitalitate si scaderi ale masei musculare. Protejati-va cainele de la bun inceput de aparitia acestora, prin utilizarea hranei PLATINUM. Multi crescatori si propietari de caini  ne recomanda din aceste motive. Prin urmare, numerosi clienti i-am castigat prin intermediul recomandarilor.

 

Va rugam sa consultati pagina noastra  „Campioni”.

 

Experienta relatata de Ilka M. (Nume prescurtat):

 

15 ianuarie 2010

Campionii nostri

 

Buna ziua,

nu folosim de mult timp hrana Platinum, insa suntem deja foarte incantati...

Cainele nostru de 6 ani care a fost intotdeauna un mancator pretentios, savureaza acum mesele sale cu mare entuziasm.

Cateaua noastra, dupa o nastere grea cu noua catei, nu a pierdut atat de mult in greutate ca data trecuta...

Catelusa de reproductie, care nu a crescut in greutate timp de 6 luni, a crescut rapid cu 1 kilogram...

Iar catelusii, care au fost hraniti cu un alt tip de hrana si au avut o problema dupa alta, dupa ce au trecut pe Platinum, au scapat de diaree si acum se bucura mai mult de hrana lor!

 

Pentru toate acestea, bravo!

 Ilka M.

Experienta relatata de Elke K.(Nume prescurtat):

Re: Mii de multumiri pentru comanda!

Multumiri pentru rezolvarea prompta a comenzii. Mancarea am primit-o deja de ieri - spre bucuria cainelui nostru. Tipp-ul si o mostra de hrana l-am primit la sfarsit de saptamana de la doamna, care administreaza o scoala pentru caini si adora Platinum. Cainele nostru a fost foarte incantat inca de la mostra de hrana. Este total diferita fata de celelalte mancaruri uscate - chiar si mirosul este nemaipomenit.

Elke K.

Experienta relatata de Nicole S.(Nume prescurtat):

Multumiri pentru trimiterea hranei, pachetul a ajuns deja in ziua urmatoare.Cainele meu adora hrana si se poate vedea ca ii place foarte mult. 

Multumim frumos pentru  sfatul bun !

Nicole S.
Trier

Experienta relatata de Ilka M.(Nume prescurtat):

campionii nostrii

Buna ziua,

nu folosim PLatinum de foarte mult timp dar deja suntem incantati...

Catelusul nosru de 6 ani este acuma foarte incantat de mancarea lui. Cainele nostru de reproductie dupa a noua nastere nu a slabit asa de mult ca dupa ultima...

Si cea care nu putea asimila in greutate de 6 luni a luat dintr-o data 1 kg in plus.. Catelusii nostrii care i-am crescut cu alta mancare au avut numai probleme, iar dupa trecerea la mancarea Platinum au scapat de diaree si isi mananca mancarea mult mai bucurosi!

Va tinem pumnii!!!

Ilka M.

Experienta relatata de Faruk C.(Nume prescurtat):

Laudabil!

Vreau sa va felicit din toata inima, ca ati reusit sa faceti asa o mancare uscata de o calitate inalta pentru cainii nostrii. Am incercat mancarea dvs si pot spune ca sunt foarte incantat! Cea mai bun alternativa la BARF. Cea mai buna mancare uscata pe care am vazut-o. Este acceptata foarte usor si cel mai important : foarte gustoasa pentru caine!

La toate celelalte mancaruri "de calitate" si scumpe (...) se afla cel putin 80 % cereale si resturi animale - maruntaie de la animale! In mancarea dvs totul este optim facut. Cel putin 70 % carne ! Trebuie sa spun ca este perfect!

Pentru mine de acuma incolo " Platinum sau NIMIC !"

Faruk C.

Experienta relatata de Sascha S. si Daniela H.-S.(Nume prescurtat):

PLATINUM

Vrem sa va multumimpe aceasta cale, pentru hrana desarvarsita pe care ne-o oferiti. Ne-am luptat multe luni cu catelusul nostru metis "Bobby" pentru ceea ce este astazi. Cainele a venit in familia noastra avand diaree puternica. Dupa o perioada lunga de mers la doctori si multe experimente cu diverse sortimente de hrana am gasit sit-ul dvs.

Hrana voastra este foarte bine tolerata de cainele nostru si am putut observa cum s-a imbunatatit digestia lui si acuma a revenit totul la normal. Blana lui luceste foarte frumos. O mare admiratie pentru producatotii de hrana Platinum,mergeti asa in continuare.

Am convins deja foarte multi detinatori de caini si acuma si cabinetul veterinar Dr Zieris din Hettenleidelheim, care este foarte incantata de succesul nostru. Multumiri pentru hrana desarvarsita !

Sascha S.si Daniela H.-S. cu "Bobby" Grunstadt-Asselheim

 

Experienta relatata de Ulf si Regina V.(Nume prescurtat):

Catelusul nostru Dojo de 15 luni care este un Malinois negru a avut de mic probleme cu giardia. Aproape ca murise. Intestinul lui era tare afectat.Am cautat mult timp o mancare pe care o poate suporta. Am incercat aproape totul. Nimic nu l-a ajutat. Avea diaree in permanentasi dureri abdominale.

Dupa lungi cautari am dat de Platinum. Si ce am constatat ; dupa numai o zi de la schimbarea mancarii au disparut toate problemele. Il hranim cu miel si orez,din cauza lipsei de grasime. Dojo se simte bine iar durerile abdominale au disparut.

Si la celalalt caine mai mare o sa-i dam aceeasi hrana Platinum pentru ca ne-am convins si o recomandam mai departe.

 

Ulf si Regina V.

Filderstadt