Reteta PLATINUM : Carne proaspata, gust plin de savoare!

Reteta PLATINUM : Carne proaspata, gust plin de savoare!

Folosim doar cele mai bune ingrediente pentru prepararea alimentelor umede PLATINUM:

  • 83% carne proaspătă și / sau pește proaspăt cu proteine, deoarece apar în mod natural
  • fără gluten,cu orez sau cartofi ca surse de carbohidrați de înaltă calitate
  • uleiuri pentru un echilibru optim de grăsimi
  • legume selectate cu antioxidanți naturali, vitamine și oligoelemente pentru o dietă echilibrată
 
Conținut ridicat de carne proaspătăConținut ridicat de pește proaspăt Cartofi & orezGluten-freeGătit ușorDigestibilitate optimFără apă adăugatăGMO-freeSoya-free

Vă promitem:

PLATINUM este fabricat fără atrăgători, agenți aromatizanți, colorant alimentar și îmbunătățitori de arome!

We only use the best ingredients for our PLATINUM wet food preparation


Pregătirea PLATINUM - inovatoare și blândă

Nu sunt doar ingredientele cele care sunt cruciale atunci când pregătim hrana premium pentru animale de companie. Un proces special de fabricație care protejează nutrienții joacă de asemenea un rol foarte important !!!

Acesta este motivul pentru care folosim ambalaje inovatoare pentru MENIU PLATINUM: ambalajele speciale Tetra Pak și tava plată de 100 g, permit un proces de gătit cu abur extrem de blând al mâncării pentru câini,în sucurile proprii.

Datorită formei speciale a ambelor pachete, nutrienții și vitaminele atât de importante pentru câini,sunt păstrate cu un timp scurt de gătit. Prin urmare, mâncarea noastră rămâne suculentă și delicioasă.


Ambalaj subțire sau plat =
timp scurt de gătit = mai mulți nutrienți și mai multă aromă
 

Subțire,Tetra Pak nu face posibil doar un timp scurt de gătit, ci asigură și rezultate perfecte de gătire. În schimb, atunci când mâncarea umeda pentru caini,este gătită în conserva metalica,aceasta este adesea incalzita pentru o lungă perioadă de timp, inutilă, ceea ce înseamnă că este gătită la mijloc, dar adesea neincalzita la marginile cutiei. Motivul principal pentru aceasta este marele decalaj dintre carcasă și centrul conservei.

 

Slim or flat packaging = short cooking time = more nutrients & more flavour


Atunci când cumpărați alimente pentru dumneavoastră, acordați atenție calității, ingredientelor și gustului. De ce să nu faci la fel când vine vorba de hrănirea câinelui tău?

Compare the declarations!

Declarația unui aliment conventional pentru hrana umeda câini

Sortiment: cu pui & orez

carne și subproduse de origine animală (59%, printre altele 4% păsări de curte), cereale (4% orez fiert), minerale, uleiuri și grăsimi (printre altele, 1% ulei de flori de soare), subproduse vegetale, bulion de carne.

 
Ingredients for PLATINUM wet dog food MENU Chicken

Declarația hranei pentru câini PLATINUM MENU Chicken

Sortiment: pui (& orez)

Carne proaspătă de pui (83%), orez spart, legume deshidratate (broccoli, morcovi, praz), ulei de somon, drojdie de bere uscată, ulei de măsline.

Cuvinte mici - efect mare

Concentrați-vă special pe numele de produse care conțin cuvântul „cu”. Ca și în acest caz, denumirea sortimentului nu trebuie să fie ingredientul principal. În exemplul de față, sortimentul „cu pui și orez” conține doar 4% carne de pasăre, care fel de carne utilizată nu este prezentata aici. Chiar și orezul ca furnizor important de carbohidrați este inclus doar cu 4%. Mai presus de toate, aceasta hrana pentru câini conține carne nespecificată, precum și subproduse de origine animală, cereale ieftine și bulion de carne, care diluează valoarea nutritivă.

 

Principiul declarației deschise

În comparație, pentru MENIU PLATINUM Chiken se folosesc doar cele mai bune ingrediente pentru prepararea sa: Carnea proaspătă de pui - fără nicio altă carne - oferă zilnic câinelui dvs. proteine valoroase. În plus, hrana umedă pentru câini nu conține gluten și conține orez fără OMG ca sursă de carbohidrați ușor digerabilă. În plus, sunt incluse legume selectate și uleiuri valoroase. Toate ingredientele sunt declarate clar și transparent. Și, mai presus de toate, nu se adaugă apă (bulion sau ceva similar) care doar diluează mâncarea pentru câini.

 

PLATINUM mâncare umedă pentru câini MENU & MENU Mini
 

PLATINUM MENU & MENU Mini
hrană umedă pentru câini:

Aflați mai multe despre gama noastră. Puteți vedea toate produsele noastre aici. PLATINUM hrană umedă pentru câini.

mai multe despre hrana umedă pentru câini PLATINUM
 

 
PLATINUM ingredients dog food
 

PLATINUM ingrediente &
beneficiile lor pentru sănătate

Aflați mai multe despre beneficiile pentru sănătate ale ingredientelor utilizate

mai multe despre ingrediente