PLATINUM OralClean+Care Forte

OralClean & Care Forte
Îngrijire dentară pentru pisici și câini

Toate îngrijirile dentare naturale, de calitate PLATINUM, pentru câini și pisici

  • îndepărtează tartrul
  • atenuează inflamația gingiilor
  • combate respiratia urat mirositoare

Rezultate puternice. Ușor de folosit.

Efectul eficient de curățare al OralClean + Care se bazează pe o rețetă specială de extracte din semințe de citrice de înaltă calitate și uleiuri din plante.

Toate ingredientele sunt complet sigure din punct de vedere al sănătății & ndash; chiar dacă înghițit accidental. În ceea ce privește reglementările alimentare, acestea sunt permise pentru consum uman.

OralClean & Care Forte – aceeași doză, efect mai mare

OralClean & Care Forte conține aceleași substanțe și ingrediente active ca versiunea Classic, dar într-o concentrație mai mare. Tratamentul cu OralClean + Care Forte s-a dovedit a fi deosebit de eficient la animalele cu o problemă persistentă de tartru. Cu toate acestea, nu orice animal de companie acceptă imediat produsul și gustul și mirosul mai intens – de cele mai multe ori acestea durează un timp pentru a te obișnui.

Vă recomandăm: mai întâi Clasic, apoi Forte!

Pentru prima rundă de tratament, este de preferat să folosești OralClean & Care Classic. Dacă animalul dvs. de companie îl tolerează bine, schimbați dacă este necesar după prima sticlă în OralClean & Care Forte.

 

 

PLATINUM Shop

Prezentare generală

Modul Clean & Care

Tartar removal

Modul Curățare:
OralClean + Care combate bacteriile și curăță dinții prin înmuierea treptată a tartrului și dizolvarea acesteia de pe suprafața dintelui.

Modul de îngrijire:
OralClean + Care protejează dinții și împiedică acumularea plăcii.
 

Dacă este aplicat corect, acest tratament este garantat a fi un succes. Nu uitați să:

  • dați doza recomandată de două ori pe zi și
  • nu permiteți animalului dvs. de companie să mănânce sau să bea cu puțin timp înainte și cel puțin 10 minute după tratament.

După 3 până la 8 săptămâni, tartrul este eliminat în mod normal. * Dacă produsul este aplicat la timp, poate chiar să împiedice formarea tartrului în primul rând.

Vă rugăm să rețineți:

  • OralClean + Care nu poate fi folosit pentru a elimina petele de decolorare!
  • După 1 până la 2 săptămâni, tartrul poate apărea umflat. Acest lucru se poate dezvolta de la înmuiere și este un proces normal care se va forma după câteva zile.

*Vă rugăm să rețineți că durata tratamentului se poate extinde din cauza mai multor circumstanțe, cum ar fi cantitatea de tartru, vârsta, rasa și predispoziția individuală a câinelui.

 

Produse similare

OralClean+Care

Oral Clean+Care


Gel sau spray pentru îngrijire dentară
Sortiment: Classic or Salmon