Inflamația gingiilor la câini și pisici

Inflamația gingiilor la câini și pisici

Inflamatii ale gingiilor - dureroase si periculoase

Tartrul poate provoca infecții ale gingiilor care sunt extrem de dureroase și pot duce la imposibilitatea de a mânca animalul dvs. de companie.

Imflamarea gingiilor este adesea doar un precursor al parodontitei, o infecție masivă a aparatului parodontal, care ar putea provoca resorbția osoasă & ndash; și în unele cazuri chiar duce la pierderea dinților.

Infecțiile gingivale pot ataca osul maxilarului și pot cauza căderea dinților – în unele cazuri, toate. De aceea, este atât de important ca infecțiile gingivale să fie tratate corespunzător. Mai mult, bacteriile care provoacă tartru ar putea migra din cavitatea orală în vasele de sânge și, astfel, pot deteriora organe interne, cum ar fi inima.

Connection of internal organs and the dog muzzle

Exemplu pentru câine, această imagine arată conexiunea anatomică din circulația sângelui dintre organele interne și botul. Cu aceasta, bacteriile introduse se pot răspândi în întregul corp.

 

Încărcarea crescută a germenilor a dus la inflamații ale organelor interne, cum ar fi inima, rinichii și ficatul, precum și boli metabolice. Acestea reprezintă o amenințare pentru organismul și sistemul imunitar al animalelor și au un risc ridicat pentru sănătatea câinilor și pisicilor.

De aceea, este esențială o protecție preventivă și un tratament urgent împotriva tartrului.

Identificarea inflamațiilor gingivale (gingivita)

Gingiile sănătoase sunt roz, umede, netede și strălucitoare. În funcție de culoarea blănii sau a rasei, gingiile pot fi, de asemenea, observate sau pigmentate complet închis la culoare.

Puteți recunoaște o inflamație a gingiilor câinilor sau pisicilor prin marginile roșii de la trecerea de la dinți la gingie.

Identifying gum inflammations

În funcție de întindere, o inflamație a gingiilor poate fi aparentă ca o linie subțire, roșie de-a lungul pasajului până la o roșeață a gingiei complete. O sângerare ușoară a gingiei infectate este, de asemenea, frecventă. Inflamările gingivale produc, de asemenea, mai ales miros neplăcut de mușchi.

 

Tartar in dogs and cats
 

Tartrul la câini și pisici
Acumularea tartrului este un proces treptat care afectează aproape toți câinii și pisicile la un moment dat în viața lor.

citiți mai multe despre tartru

Cum să recunoști inflamațiile gingivale

 
 
Dog Shadow Gum inflammation
 
Dog Bandit Gum inflammation

Uleiurile din plante naturale ale produselor OralClean + Care au un efect sterilizant asupra bacteriilor din muschiul câinilor

 

și cu această luptă inflamația gingiilor în rădăcină. În plus, acționează care diminuează durerea.

 


Inainte si dupa:

 
 
before the treatment
 
after the treatment

Pisica cu inflamații ale gingiilor înainte de tratamentul cu OralClean + Care Classic Gel.

 

și cu această luptă inflamația gingiilor în rădăcină. În plus, acționează care diminuează durerea.

 


Inainte si dupa:

 
 
before the treatment
 
after the treatment

Pisica cu inflamații ale gingiilor înainte de tratamentul cu OralClean + Care Classic Gel.

 

După 2 săptămâni de tratament, gingiile pisicii sunt semnificativ mai puțin inflamate..