Reteta PLATINUM – Carne proaspata. Gust deplin.

Reteta PLATINUM hrana caini – Carne proaspata, gust deplin.

Folosim doar cele mai bune ingrediente pentru prepararea hranei uscate pentru caini PLATINUM:

  • cel puțin 70% carne proaspătă cu proteine precum cele găsite în sălbăticie
  • porumb, orez sau cartofi fără GMO, ca surse de carbohidrați de înaltă calitate
  • legume cu antioxidanți naturali,plante nutritive și vitamine valoroase, pentru o dietă echilibrată
 
High Fresh meat contentRice, potatoes & cornGluten-freeGMO-freeSoya-free

 

Vă asiguram:

PLATINUM hrana pentru caini, este fabricată fără atractanți de gust, agenți aromatizanți, coloranți alimentari și îmbunătățitori de arome!

 

We only use the best ingredients for our PLATINUM dry food preparation


Metoda unică de gătit lent într-un „aragaz sub presiune”:

Nu doar ingredientele sunt cele care fac hrana pentru caini PLATINUM atât de valoroasă - metoda unică pentru prepararea hranei câinilor este, de asemenea, esențială:

 

Metoda de gătire lentă într-un „aragaz sub presiune” este esențială în acest proces: bucățile de carne tăiate în bucăți sunt fierte la doar 95 ° C cu orez și / sau cartofi, fără a adăuga apă. După procesul de gătit, mâncarea pentru caini este uscată lent și cu atenție. Doar după ce s-a răcit la temperatura camerei, uleiurile, ierburile și vitaminele presate la rece se adaugă pentru a păstra nutrienții valoroși. După aceea, mâncarea este tăiată în formă și apoi nu se păstrează în silozuri, așa cum se obisnuieste cu mâncarea tradițională uscată, ci este ambalată imediat în pungi proaspete. In acest fel,hrana pentru caini  PLATINUM rămâne suculenta și aromata de la prima degustare, până la ultima!


1,27 kg carne proaspătă pentru 1 kg de hrană uscată pentru câini PLATINUM

pentru 550 kg de mâncare uscată pentru câine PLATINUM, folosim 700 kg de carne proaspătă (70%) și 300 kg alte ingrediente valoroase.

 

metoda de gătire lentă într-un 'aragaz sub presiune'

Atunci când cumpărați alimente pentru dumneavoastră, acordați atenție calității, ingredientelor și gustului. De ce să nu faci la fel când vine vorba de hrănirea câinelui tău?

Compare the declarations

 

 
ingrediente pentru PLATINUM hrană uscată câini Adult Chicken

Declarație pentru hrană uscată câini PLATINUM Adult Chicken

Sortiment: chicken (& rice)

Carne proaspătă de pui (70%), orez spart, porumb (fără OMG), proteină de pui deshidratată, proteină de pasăre hidrolizată, drojdie de bere uscată, pulpă de mere uscată, ulei de somon, extract de iaurt, ulei de in presat la rece, presat la rece ulei de măsline, extract de midie cu lipie verde, morcovi uscați, roșii uscate, gălbenele uscat african, păpădie uscată, broccoli uscat, ceai verde uscat, mușețel uscat, oregano uscat, semințe de ciulin de lapte uscat, semințe de afine uscate, alge uscate, clorură de potasiu.


Principiul declarației deschise

În comparație cu mancarea de caini conventionala, PLATINUM folosește doar cele mai bune ingrediente pentru prepararea mâncării sale uscate: De exemplu,pentru prepararea hranei pentru caini adulți, folosim doar carnea proaspătă de pui,care îi oferă zilnic câinelui, proteine ​​valoroase.Trebuie sa mentionam ca acest sortiment  nu conține gluten. Porumbul este prezent ca sursa de carbohidrați ușor digerabili. În plus, sunt incluse legume selectate și uleiuri valoroase presate la rece. Toate ingredientele sunt declarate clar și transparent individual.

 

PLATINUM dry dog Food instead of ordinary dry food
 

Hrană uscată pentru câini PLATINUM:
Hrană uscată câini

Aflați mai multe despre gama noastră. Puteți vedea toate produsele noastre aici. PLATINUM hrană uscată câini.

mai multe despre PLATINUM hrană uscată câini
 

 
Ingredients for PLATINUM dog food
 

Ingredientele PLATINUM și beneficiile lor pentru sănătate
Aflați mai multe despre beneficiile pentru sănătate ale ingredientelor utilizate.

mai multe despre ingrediente