Reteta PLATINUM – Carne proaspata. Gust deplin.

Reteta PLATINUM – Carne proaspata. Gust deplin.

Folosim doar cele mai bune ingrediente pentru prepararea hranei uscate PLATINUM:

  • cel puțin 70% carne proaspătă cu proteine precum cele găsite în sălbăticie
  • porumb, orez sau cartofi fără GMO, ca surse de carbohidrați de înaltă calitate
  • Porumb, orez sau cartofi fără GMO, ca surse de carbohidrați de înaltă calitate
  • legume cu antioxidanți naturali și plante nutritive și vitamine valoroase pentru o dietă echilibrată
 
High Fresh meat contentRice, potatoes & cornGluten-freeGMO-freeSoya-free

 

Vă asiguram:

PLATINUM este fabricat fără atractanti de gust, agenți aromatizanți, coloranti alimentari și îmbunătățitori de arome!

We only use the best ingredients for our PLATINUM dry food preparation


Metoda unică de gătit lent într-un „aragaz sub presiune”:

Nu doar ingredientele sunt cele care fac PLATINUM atât de meritat - metoda unică pentru prepararea hranei câinilor este, de asemenea, esențială:

Metoda de gătire lentă într-un „aragaz sub presiune” este esențială în acest proces: bucățile de carne tăiate în bucăți sunt fierte la doar 95 ° C cu orez și / sau cartofi, fără a adăuga apă. După procesul de gătit, mâncarea este uscată lent și cu atenție. Doar după ce s-a răcit la temperatura camerei, uleiurile, ierburile și vitaminele presate la rece se adaugă pentru a păstra nutrienții valoroși. După aceea, mâncarea este tăiată în formă și apoi - nu se păstrează în silozuri, așa cum este obișnuit cu mâncarea tradițională uscată, ci în schimb este ambalată imediat în pungi proaspete. Cam așa PLATINUM rămâne suculent și aromat de la prima mușcătură până la ultima!


1,27 kg carne proaspătă pentru 1 kg de hrana uscată pentru câini- PLATINUM

pentru 550 kg de mâncare uscată pentru câine PLATINUM, folosim 700 kg de carne proaspătă (70%) și 300 kg alte ingrediente valoroase.

 

metoda de gătire lentă într-un 'aragaz sub presiune'

Atunci când cumpărați alimente pentru dumneavoastră, acordați atenție calității, ingredientelor și gustului. De ce să nu faci la fel când vine vorba de hrănirea câinelui tău?

Compare the declarations

Declarația unui aliment obișnuit pentru câini

Sortiment: cu chicken & rice

Cereale (și, de exemplu, 4% orez), carne și subproduse de origine animală (34% și 14% pui, de exemplu), uleiuri și grăsimi (0,5% ulei de floarea soarelui), subproduse vegetale, minerale.
 

 
ingrediente pentru PLATINUM hrană uscată câini Adult Chicken

Declarație pentru hrană uscată câini PLATINUM Adult Chicken

Sortiment: chicken (& rice)

Carne proaspătă de pui (70%), orez rupt, porumb (fără OMG), proteină de pui deshidratată, proteină de pasăre hidrolizată, drojdie de bere uscată, pulpă de mere uscată, ulei de somon, extract de iaurt, ulei de in presat la rece, presat la rece ulei de măsline, extract de midie cu lipie verde, morcovi uscați, roșii uscate, gălbenele uscat african, păpădie uscată, broccoli uscat, ceai verde uscat, mușețel uscat, oregano uscat, semințe de ciulin de lapte uscat, semințe de afine uscate, alge uscate, clorură de potasiu.


Cuvinte mici - efect mare

Concentrați-vă special pe numele de produse care conțin cuvântul „cu”. Ca și în acest caz, denumirea soiului nu trebuie să fie ingredientul principal. În exemplul de față, soiul „cu pui și orez” conține doar 14% carne de pasăre, care fel de carne este utilizată în plus, nu este prezentat aici. Chiar și orezul ca furnizor important de carbohidrați este inclus doar cu 4%. Mai presus de toate, această mâncare pentru câini conține carne nespecificată, precum și subproduse de origine animală și cereale ieftine ca ingredient principal.

 


Principiul declarației deschise

În comparație, PLATINUM folosește doar cele mai bune ingrediente pentru prepararea mâncării sale uscate: De exemplu, cu puiul nostru pentru adulți, doar carnea proaspătă de pui - fără alte cărți - îți oferă zilnic câinele proteine ​​valoroase. În plus, soiul nu conține gluten și conține orez fără GMO, respectiv porumb ca surse de carbohidrați ușor digerabili. În plus, sunt incluse legume selectate și uleiuri valoroase presate la rece. Toate ingredientele sunt declarate clar și transparent individual.

 

PLATINUM dry dog Food instead of ordinary dry food
 

Hrană uscată pentru câini PLATINUM:
Hrană uscată câini

Aflați mai multe despre gama noastră. Puteți vedea toate produsele noastre aici. PLATINUM hrană uscată câini.

mai multe despre PLATINUM hrană uscată câini
 

 
Ingredients for PLATINUM dog food
 

Ingredientele PLATINUM și beneficiile lor pentru sănătate
Aflați mai multe despre beneficiile pentru sănătate ale ingredientelor utilizate.

mai multe despre ingrediente